logo

Gazdinstvo Singa - Kozarstvo
Farma SINGA - www.farmazdravlja.com

koza na pasi

Koze koje su na prodaju: Burske koze, Sanske koze sa pedigreom, Holandske Ček koze, Zlatne alpine - Sanpine. Jarići i jarčevi.    Samo SMS poruke:

broj telefona
burske koze

TRANSPORT:     PREVOZ BESPLATAN!

Gazdinstvo SINGA - vrši transport izabranih životinja do vaše kuće ... Uz transport idu i uverenja i papirologija prodaje da biste od nas preuzete životinje mogli prijaviti kao novi vlasnici u vašem vet. zavodu.

Pozdrav svim kozarima sa ili bez iskustva i dobro nam došli.

MOLBA: NOVIM KOZARIMA DA SE DOBRO INFORMIŠU - IMA LITERATURE NA PRETEK. ISKUSTVO: DOBRO SE RAZMISLITE DA LI JE BITI KOZAR STVARNO POZIV ZA VAS - DA LI ĆETE IMATI DOSTA HRANE I SMEŠTAJA, NE KUPUJTE KOZE AKO JEDNO ILI OBA NEMATE... KOZE SU JEŠNE ZIVOTINJE I MORAJU STALNO DA JEDU JEDU JEDU I TAMAN MISLITE DA SU SE NAJELE - ONE OPET JEDU... UZ STALNO HRANJENJE ILI VODJENJE NA PAŠU RAČUNAJTE DA NEĆETE VIŠE IMATI MNOGO VREMENA ZA VAS JER UZ DNEVNO HRANJENE IDE I PRIPREMA HRANE ZA ZIMU , KAO I ČIŠĆENJE OBJEKATA DEZINFEKCIJA, IZVOZ DJUBRIVA , A NEMOJMO ZABORAVITI I MUŽU JUTANJU I VEĆERNJU - A KOD VISOKO MLEČNIH KOZA I PODNEVNU MUŽU, GDE JE HIGIJENA VIMENA I OPET HRANJENJE VEOMA BITAN FAKTOR ZA USPEH U KOZARSTVU - MUŽA POVLAČI DALJI RAD TJ PRERADU MLEKA PASTERIZACIJU, KUVANJE , -DA LI IMATE TRŽIŠTE? E?

nubijska koza

možete nas kontaktirati
isključivo   SMS-om ili na MAIL

Za sve one koji žele da nas kontaktiraju
SMS: 064 477 49 29
facebook:FARMA ZDRAVLJA SINGA
KADA ŠALJETE PORUKU ILI MAIL - NAPIŠITE IME MESTO I KONKRETAN POVOD JAVLJANJA... Za one koji žele savet, pomoć navedite tačno pitanje i kako možemo da vam pomognemo!

Koze - farma Singa

koza sranasta alpina

Srnaste Alpine koze

Koze sa farme Singa, na pašnjacima i na brstu ispod Gledićkih planina.

Mlečna rasa. Veoma vodimo računa da su koze bez rogova, mada ima i koza koje su ušle u priplod sa rogovima. Ženke vode poreklo sa farme "Selekt-Milk" - Inđija. Mužjaci, jarci sa pedigreom sa kosmajske farme. Koze su veoma umiljate, lepe, vole da se maze i selektivno su mlečnije.

Pošaljite SMS
ukucajte vaše ime i mesto

Čistokrvne Burske koze na farmi Singa.
broj telefona
burske koze

Mesnata rasa koza nastala ukrštanjem nubijske i holandsko-engleskih rasa. Relativno mlada rasa, kod nas još uvek nepriznata (radimo na tome) U našem stadu burskih koza imamo burske koze poreklom iz Austrije, Mađarske, Slovenačko-Hrvatske rođene u Bosni, Vršačke, Bačko-Topolske i sa Srebrnog jezera. Samim tim veliki potencijal za ukrštanje (na ranču uvek ima 2 do 3 burska jarca).

Sanpine koze

 
sanpina koza

Sanpina - Zlatna alpina je nova rasa nastala ukrštanjem sansko - alpskih koza. Koze su blede ili intenzivno zlatne boje. Odlučili smo da ih tako nazoovem jer imaju mnogo jak potencijal kao rasa za sebe. Odlikuju se visokom mlečnošću, lakoćom muže, plodnošću (u 85 % slučajeva od drugog jarenja daju trojke).

Holandska - Ček (šarena koza)

Visoko mlečna rasa, jare većinom ženke, vrlo mlade se pare, veoma su otporne i miroljubive. Iako rano stasale odlikuju se visokom mlečnošću (kozica sa slike je 13 meseci)

Koze sa našeg ranča - Farma Singa

koze na ispasi
koze
koze sa farme